klantenservice

Klantenservice

Verzending


Alle bestellingen geplaatst op HappyGlasses.nl worden na ontvangst van betaling verzonden via PostNL. De bezorgkosten binnen Nederland en België bedragen €2,95. Geplaatste bestellingen met een orderwaarde boven de €30,- worden gratis verzonden.


Bestellingen geplaatst en betaald vóór 17:00 ontvang je conform het bovenstaande leveringsschema.


Spoedzending


Indien nodig kunt u gebruik maken van onze spoedservice neem alvorens hier gebruik van te maken a.u.b. eerst contact met ons op. Meer informatie over spoedservice van PostNL.


Track and Trace


Middels Track andTrace kunt via een barcode uw zending online volgen. 

    1. Als u kiest voor standaard verzending dan versturen wij uw bestelling via de brievenbus post. Hierdoor kunnen wij de verzendkosten verlagen naar €2,95 maar is het pakketje niet te volgen middels Track and Trace.

    2. Indien u kiest voor pakketpost (€6,95) ontvangt u een Track and Trace code om de zending te volgen.


Retourneren


U kunt bestelde producten binnen 14 dagen zonder opgave van reden retourneren, mits het product in ongebruikte staat is en verpakt in de originele verpakking. Verzendkosten bij retourneren zijn voor eigen rekening mits defect ontvangen, dan ontvangt u indien gewenst een nieuw exemplaar van ons.


Neem contact met ons op o.v.v. uw bestelnummer om een retournering in gang te zetten.


Betalingen


U kunt bij HappyGlasses.nl gemakkelijk en veiling online betalen middels iDeal, Paypal, of handmatige overschrijving. Geef bij handmatige overschrijvingen op IBANrekening NL76INGB0006007026 het ordernummer op als opmerking.

Overige vragen en/of opmerkingen?


Bekijk de algemene voorwaarden of
neem contact met ons op